ΣυναυλίεςΠαράταση εμφανίσεων του ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΖΟΥΛΛΗ τον ΡΥΘΜΟ stage
ημερομηνία: 25.12.2009

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων εμφανίσεων, ο Βασίλης Καζούλλης θα εμφανιστεί για τρεις ακόμα Παρασκευές στη μουσική σκηνή ΡΥΘΜΟΣ stage:
Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου
Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου (ανήμερα Χριστουγέννων)
Παρασκευή 1 Ιανουαρίου (ανήμερα Πρωτοχρονιάς)


Ο Βασίλης Καζούλλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και τα σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα. Με την μπαλάντα να κυριαρχεί, με εμφανείς τις επιρροές από τους μουσικούς του «συγγενείς», όπως ο ίδιος αποκαλεί τους BEATLES, με στοιχεία από την παράδοση των Δωδεκανήσων και ιδιαίτερα της πατρίδας του της Ρόδου... των Ιπποτών, παραμένει και ο ίδιος ένας ιππότης της μουσικής, αφοσιωμένος στις από ψυχής και πάντα φροντισμένες μελωδίες, με αλήθεια και ευαισθησία.

Μελωδικά ταξίδια με την εκφραστική φωνή του, από την προσωπική του δισκογραφία μέχρι τις αγαπημένες του διασκευές, από τη δυτική ροκ σκηνή μέχρι την ελληνική παράδοση ή, πιο απλά «Από το Λίβερπουλ στη Σαντορίνη», όπως ονομάζεται ο τελευταίος του, 99ς στη σειρά προσωπικός δίσκος, υπόσχεται και φέτος τον χειμώνα, όπου θα εμφανίζεται στη ζεστή σκηνή του ΡΥΘΜΟΣ stage. Ένα ξεχωριστό μουσικό συγκρότημα από παλιούς και νέους μουσικούς συνεργάτες του θα τον συνοδεύει, με βιολί, μαντολίνο, ακορντεόν και περουβιανά πνευστά και κρουστά... Και ασφαλώς δε θα λείπει η μελωδική κιθάρα και το γιουκαλέλι του, ...από τoν ίδιο.


Ο Βασίλης Καζούλλης θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή «ΡΥΘΜΟΣ stage» την Παρασκευή 18 και 25 Δεκεμβρίου 2009 καθώς και 1 Ιανουρίου 2010.
ΡΥΘΜΟΣ stage: Μαρίνου Αντύπα 38 , Ηλιούπολη, τηλ: 2109750060
On line κρατήσεις: http://www.rythmos-stage.gr/index.php?option=com_rsform&Itemid=8
Διοργάνωση: Four Season

επιστροφή
στιγμές από συναυλίες