ΣυναυλίεςΣτο ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ κάθε Παρασκευή και Σάββατο με Δ. Τσακνή και Κίτρινα Ποδήλατα
ημερομηνία: 07.11.2008

Τι: Διονύσης Τσακνής, Βασίλης Καζούλης, Κίτρινα Ποδήλατα, Αποστόλης Ψυχράμης
Έναρξη: Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή & Σάββατο
Είσοδος: 15€ με ποτό.
Σταυρός του Νότου: 210-9226975, Φραντζή και Θαρύπου, Νέος Κόσμος.

Διονύσης Τσακνής, Βασίλης Καζούλης, Κίτρινα Ποδήλατα, Αποστόλης Ψυχράμης: Μια συνεργασία τριών μουσικών γενεών η οποία μάλλον θα... συζητηθεί πολύ θα λάβει χώρα στο Σταυρό του Νότου!

Τα τραγούδια του Διονύση Τσακνή (Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον, Ρωγμές, Κάτι γίνεται εδώ κλπ) αλλά και το καινούριο προσωπικό του άλμπουμ με τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Φίλιππου Πλιάτσικα και Γιάννη Σπάθα, θα συναντηθούν με τις μαγικές μελωδίες που μας χαρίζει εδώ και χρόνια ο Βασίλης Καζούλης (Φανή, Αεροπλάνα, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει κλπ) καθώς και με ένα νέο δίσκο γεμάτο νέες μελωδίες που τον περιμένουμε καιρό. Στην όμορφη αυτή παρέα θα συμμετέχει και το πολύ αγαπημένο νεανικό συγκρότημα, τα Κίτρινα Ποδήλατα. Τραγούδια όπως «Ταξιδεύω το εγώ μου, να σε δω να γελάς, Μη μ’ αγγίζεις» και η πολύ γνωστή διασκευή «Ήλιε μου» θα δώσουν έναν διαφορετικό τόνο στην μεγάλη αυτή μουσική συνάντηση.

Στο πρόγραμμα θα ακούσουμε, εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες όλων αυτών των χρόνων, και ξένα τραγούδια που θα ήθελαν να ακούσουν οι ίδιοι τα οποία αποτέλεσαν γι’ αυτούς πηγή έμπνευσης και δημιουργίας νέων ακουσμάτων.
Στην εκρηκτική αυτή παρέα συνοδοιπόρος θα είναι και ο Αποστόλης Ψυχράμης, μια φρέσκια φωνή που σε κάθε εμφάνιση αφήνει το στίγμα της για την διαφορετικότητα και ποιότητά της.

επιστροφή
στιγμές από συναυλίες